Easiest Way to Prepare Appetizing Tempoyak (durian asin)

Tempoyak (durian asin). Fermented durian, or tempoyak , is a traditional condiment in Malaysia and Indonesia often mixed with coconut milk curries or pounded with chilies into a spicy dip. It was developed as a way to both use. Cara membuat tempoyak durian ala chef terabal-abal sedunia.

Tempoyak (durian asin) Tempoyak atau tempuyak adalah masakan yang berasal dari buah durian yang difermentasi. Tempoyak merupakan makanan yang biasanya dikonsumsi sebagai lauk saat menyantap nasi. Tempoyak. (Fermented Durian, تمڤويق, Asam Durian, Pekasam). Hello ibu.Kali ini kita memiliki Resep Tempoyak (durian asin). Resep ini memiliki 2 Bahan utama, dan 3 cara memasaknya.

Resep Tempoyak (durian asin)

  1. Sediakan 2 bh durian.
  2. Siapkan 1 sdm garam.

This popular Malaysian condiment is made with salted durian fruit that is left to ferment at room temperature for at least two. Asam Durian or Tempoyak: This is an instructable of making asam durian or tempoyak. The word asam which translate to "sour" describes its fermentation process similar to sauerkraut or kimchi. Ada banyak jenis sambal di Indonesia, salah satunya adalah sambal tempoyak.

Untuk Cara Memasaknya, Klik Selengkapnya

Komentar

Postingan populer dari blog ini

How to Cook Appetizing Sambal Tempoyak

How to Prepare Appetizing Gulai Taghuk Jabung Khas Bengkulu

Recipe: Perfect Sambal goreng tempoyak